Bewaarplicht bij eigen server

Op Security.nl kunnen bezoekers een juridische vraag stellen aan ICT-jurist Arnoud Engelfriet. Elke week wordt er een vraag geselecteerd die vervolgens door Arnoud wordt beantwoord in de rubriek juridische vraag. Een aantal weken geleden vroeg ik hoe het nu eigenlijk zit met de bewaarplicht en een eigen server. Zoals jullie wellicht weten, heb ik thuis mijn eigen hostingdienst opgezet voor mijzelf en een aantal goede vrienden. Een soort uit de hand gelopen hobby zal ik maar zeggen. Ik vroeg mij dus af of ik hiermee ook verplicht ben mij te houden aan de Wet bewaarplicht telecommunicatiegegevens. Arnoud gaf deze week antwoord op mijn vraag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.